Het is mijn wens dat ieder mens zich kan ontwikkelen, zoals een rups zich ontwikkelt tot een vlinder. Graag zou ik u willen begeleiden in dit proces! Neem dan gerust contact met mij op.

Psycho-sociale counseling

Wat is "Psycho-sociale counseling" vraagt u zich af. Hieronder een paar voorbeelden.

Psycho-sociale counseling is het begeleiden bij het bewust worden van de oorzaak van uw problemen, uw klachten en/of uw ervaringen uit het verleden. Deze kunnen zich voordoen in uw persoonlijk leven, uw relatie of uw werk.

Psycho-sociale counseling of therapie helpt u om uw klachten te herkennen en te erkennen, om ze vervolgens te kunnen verwerken en te accepteren.

Psycho-sociale counseling leert u om zelf keuzes te maken en daar verantwoordelijkheid voor te nemen.

Psycho-sociale counseling neemt niet de zorg van u over, maar begeleidt u in uw eigen proces. De cliënt bepaalt dan ook altijd zelf, hoe en hoelang die begeleiding gewenst is.

“Ik zat behoorlijk vast. Door het inzicht dat Ria me gaf kon ik daar wat aan doen. Ik ben nu veel beter in balans. Ze is een nuchter iemand, die je de dingen helder doet zien.”

M.O.V.

“  Mijn ervaring is dat Ria jezelf laat nadenken over je levenspad, zonder een waardeoordeel.          ”

A.t.A

“Niet meer met het verleden bezig zijn maar genieten van het nu en er sterk uitkomen, dankzij de therapie. Een echte aanrader!”

N.N